Tuesday, June 12, 2012

Roomate dan Katilmate dah kawen!

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 9:06 AM 17 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
wooohoooo.. selesai suda misi penjelajahan ke negeri nun jauh di utara edisi june 2012.. hehehhe... congrats kepada roomate ku zana and katilmate ku farah! tahniah-tahniah korang.. anda sume sangat cantek and sopannn gitu kaw!hahahhaha.. macam tak caye je sekali tengok.. dua tiga kali tengok, ye betul itulah kamu! hehehhehe...
Tapi, malang nye saya tak bawak kamera!huwaaa... punye excited nak pegi, sampai kamera tak masuk dalam list.. yang dok dalam list paling atas, adalah pezen korang.. hahahha.. sebab takut tertinggal lagik.. sebab dah pernah terjadi haritu.. lalallalala...
Plus lagik, bes dapat jumpe member-member mase study setelah sekian lamer tak jumpe.. dah bertahun kot.. kalo roti tu, boleh diibaratkan segala atok kulat dah ade.. hahahha..
Okey2, nanti bile da ade gambar, saya upload okey.. tapi, saya tau, tak banyak pon!hahhahaha.. so, kepada zana and fara, nanti send gambar kite yang cantek itu dari kameraman anda hokkey!hahahha.. jahat tak statement saya.. tak jahat la kan, comel jerrkk.. hahahhha.. tataaaaa..;)
 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal