Wednesday, July 10, 2013

Yang pertama

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:15 AM 0 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Assalamualaikum semua.. seeeelamat pagi cekgu(goyang-goyang pale ala-ala upin ipin).. ngeeee.. ape perkaitan tajuk di atas murid-murid?? hehehhe.. saje je nk share.. puasa tahun ni, first time puasa sebagai puan wifey.. masak untuk sahur, nanti balik masak untuk berbuka lak.. auuwww... nak kate rajinnn sangatt leee tuuu.. ngehehehhehe.. InsyaAllah, mudah-mudahan, diberkati ramadhan kami suami isteri.. and insyaAllah, nanti beraye berduaaa...hehehhe.. baju raye takde lagik.. so, sape nak sponsor, angkat kaki dan tangan.. ~~lalalallalallaa... lagi, insyaAllah, raya tahun ni, tak raye umah sendiri weyyy.. raye kat perantauan you ollss.. ahakss.. giliran sudah di cop oleh incik hubby.. so, layan kan je la ye.. takpe, kite bagi can kat awak okehh.. pheewwww..
So, ape tema raye korang sumeee?? musti gojes-gojes memasing kennn.. mesti kate, die la paling gojess nanti.. takde orang lain da yang lagi gojess... toink toink toink..
Ok dah..tu je nak cakap.. nak taip coding lak... puiiii...hahhahaha

hahahhaha...uncle & auntie yang gojesss...kelaasss kann..;p
 

Wednesday, February 6, 2013

Bersabar dan teruskanlah usaha

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 9:48 AM 9 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Merujuk kepada perkara di atas, bersabarlah. kesabaran itu sangat mujarab hasilnya. disamping itu, jangan lupa usaha, doa dan tawakal. ye, tidak dinafikan kan, bila fikir dan lihat di sekitar anda, mesti akan timbul rasa sedih dan sedikit kecewa. tapi, percayalah, ade hikmah yang tersembunyi di sebalik setiap ujian dari-Nya.

Jangan pernah penat mahupun terfikir untuk berhenti berusaha, jangan pernah timbul, "untungnya dia dapat itu", "untungnya mereka begitu", "untungnya orang tu orang ni". bersyukur dengan nikmat dari-Nya, dan teruskan berdoa untuk mendapat yang terbaik. bersabarlah wahai hati. chillex. hahahaha. jangan kawan dengan encik stress. berkawanlah dengan encik tenang. nyahkan encik stress secepat mungkin. gunakanlah zip ke, powermax ke, glo ke, dynamo ke. apa-apa lah. janji hilang. hahahaha. so, sekian sahaja sampai di sini karangan kita untuk hari ini.

Pssst. mesti fara n kak pah hingaq lagi sebab wat karangan budak darjah satu ni kan. hahahha. ha, apa kata hangpa tolong sambung cerita nie, satgi aku paste ja kasik tambah kepanjangan cerita dan disamping bilangan patah perkataan.hahahaha

Friday, February 1, 2013

Habuk

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:13 AM 6 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
fuuhhhh... (*sambil tiup-tiup habuk dan sawang kat blog saya.. hahahha) menyampah tak?? hahhaha.. bersawang sudah bah kau punya blog ini.. kekurangan masa lah yang.. kurang ke masa?? alasan je awak ye.. padahal pemalas.. ha..itu lah yang kite carikk... ngehhehe.. sila sekeh saya.. ala...malas lah nk tulih dah..ok bai..~~lalalala.. sila jangan kejar saya hokkey..miahahhaa.. sekiannn..=p
 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal