Friday, September 30, 2011

depends la kan..=)

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:27 AM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Hmm.. ai dapat cite ni from my fren fb... Kisah seorng gadis ada penyakit kanser... die cuma ada 30 hari utk hdup.. dyer sukakan seorng lelaki yg kerja di kdai CD.. tpy dyer x pernah bgtaw lelaki 2 ttg cntanya.. setiap hari dyer prgi beli CD smata2 nk luangkan mse ngan lelaki 2.. slps sbulan gdis itu mninggal..... bler lelaki 2 prgi mncari gdis tersbut... ibu gdis tersbut mberithu bhwa anknya dh mninggal krana kanser.. lalu lelaki itu kebilik ankknya .. kt c2 lelki nmpak kesemua CD yg dibeli oleh gadis 2 x bukak pon... lelaki itu mula mnangis.. tau kenape ??....... sbb...... lelaki itu letakkan surat cntanya utk gdis tersbut dlam CD yg gdis itu beli.. Kedua2nya sling mncntai tpy x pernah meluahkan.. thatz the end.. so cpt2 lah luahkan nyer kalau anda mmpunyai prasaan trhdp sseorng ~~~dapat bayangkan x???

Thursday, September 29, 2011

Berusaha memerah keringat..

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 5:17 PM 4 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
lalllalalallalallalala... semoga berjaya wahai gadis yang comel dan anggun... ahaks.... jangan muntah hokkey... hahhahaha.... ape yang anda ade sekarang,perlulah anda hadapinya dengan tabah... aja!fighting.... mudah2an dipermudahkan semuanya yer bak kata my boss... hehehehhe... amin.. study lah srs,study la um anda itu yer wahai cik cute... hahahahahhaha... sori la,statement masuk bakul tapi tak terangkat ni yerk.. hehehehhehe.. da petang2 nie kan.. mata pn semakin kuyu... tapi,bile balik nanti,tak plak die kuyu2.. celik lagi ade.. hadoiyai... byk betul 'pengganas' yang duduk kt mata ni kan.. time keje plak la die nak sebok... syuh3... jangan ganggu saya yang rajin bekerja ni yer... biarkanlah saya nk mengkoding dengan jayanya ok... nanti cepat naek gaji!!! akakakakakka... jangan nk perasan lebih2 ok cik ayu!hahahahha

Wednesday, September 28, 2011

Pupuk minat anda..

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 3:46 PM 3 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
sesuatu yang dipupuk boleh menjadi minat.. betul tak kawan-kawan??hahahhaha... motivasi diri sket... asyik mengeluh jerk.. nanti cepat tua tau.. hahahhaha... tah la... tibe2 terlintas nk cakap nie... so,cakap je la.. jangan simpan2.. orang tua2 kate,nk ckp, ckp terang2.. bagi jelas... senang orang paham... kalo asyik bagi hint je,leceh jugak.. hahhahaha... eh,cakap pe nie... wat orang pening jerk.. hahahaha... oke2, stop2,jangan cakap banyak... da2.. benti2... panjang sket jer dr sebelum ni kan fara wahida... hahahahha... untuk nazifah baharin plak, senyum k... i tau you serious...ngehehhehe

Monday, September 26, 2011

hah..da...senang cite..

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 6:01 PM 3 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
ha kan... senang cite.. malas nak cakap banyak dah kan....;p.. hahahhahaha... hahhahahahha... inilah entry paling pendek di abad ini..;p

Monday, September 12, 2011

Syukur itu mesti..

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 2:46 PM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
heh.. lamer ny ai x hapdate kan.. mesti nazifah bising.. hahahaha.. (*dalam hati pah, ader haku kesah.. peminat haku lagi banyak!ahahahha).. okeh2.. pelajaran hari ini yer murid-murid..

hmm... uols penah tak cakap dalam hati, "eh, untungnyer orang tu,da la cantek@hensem, kaye plak tuh!", "wah hebatnye..engineer n doctor..pasangan sococok..", "bertuahnya dia keje hebat, gaji beso, kete beso,sumer2 lah beso"...hah...jgn tipu k..mesti korang penah terdetik salah satu ataupun sumer ayat-ayat diatas kn... hmmm...ai pn same la.. kadang-kadang tu, kite alpa kan.. tlupe dengan rezeki yang kite dapat.. asyik compare ngan orang yg lagi hebat and lebih jer.. cube compare ngan orang yg kurang bernasib baek n tak berkemampuan tu..

ape yang kite nampak perfect,xsemestinya sumer perfect... sumer ade kelebihan dan kekurangan masing-masing... kehebatan memang selalu orang nampak and sanjung.. tapi,cmne ngan kelemahan?? kan perlu diperbaiki n diberi tumpuan kn??so,bersyukur and hargai lah ape yg kite ade... kaye harta,xsemestinye kaya budi pekerti dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannye..hehehe..

eh...paham ke uols ape ayat-ayat kite neh..hahhahaha..haku merepek sorang-sorang, tah-tah orang langsung tak paham ayat ai..hahhaha.. xpela,tu la kelemahan kn.. xsumer perfect.. atasi and asahlah kelemahan agar ianya akan menjadi satu kelebihan..
so,stay tune...tatataaaa

 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal