Wednesday, February 6, 2013

Bersabar dan teruskanlah usaha

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 9:48 AM 9 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Merujuk kepada perkara di atas, bersabarlah. kesabaran itu sangat mujarab hasilnya. disamping itu, jangan lupa usaha, doa dan tawakal. ye, tidak dinafikan kan, bila fikir dan lihat di sekitar anda, mesti akan timbul rasa sedih dan sedikit kecewa. tapi, percayalah, ade hikmah yang tersembunyi di sebalik setiap ujian dari-Nya.

Jangan pernah penat mahupun terfikir untuk berhenti berusaha, jangan pernah timbul, "untungnya dia dapat itu", "untungnya mereka begitu", "untungnya orang tu orang ni". bersyukur dengan nikmat dari-Nya, dan teruskan berdoa untuk mendapat yang terbaik. bersabarlah wahai hati. chillex. hahahaha. jangan kawan dengan encik stress. berkawanlah dengan encik tenang. nyahkan encik stress secepat mungkin. gunakanlah zip ke, powermax ke, glo ke, dynamo ke. apa-apa lah. janji hilang. hahahaha. so, sekian sahaja sampai di sini karangan kita untuk hari ini.

Pssst. mesti fara n kak pah hingaq lagi sebab wat karangan budak darjah satu ni kan. hahahha. ha, apa kata hangpa tolong sambung cerita nie, satgi aku paste ja kasik tambah kepanjangan cerita dan disamping bilangan patah perkataan.hahahaha

Friday, February 1, 2013

Habuk

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:13 AM 6 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
fuuhhhh... (*sambil tiup-tiup habuk dan sawang kat blog saya.. hahahha) menyampah tak?? hahhaha.. bersawang sudah bah kau punya blog ini.. kekurangan masa lah yang.. kurang ke masa?? alasan je awak ye.. padahal pemalas.. ha..itu lah yang kite carikk... ngehhehe.. sila sekeh saya.. ala...malas lah nk tulih dah..ok bai..~~lalalala.. sila jangan kejar saya hokkey..miahahhaa.. sekiannn..=p
 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal