Monday, November 26, 2012

ehem..ehem..ehem

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 3:07 PM 5 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Assalam semua... 
Bersiaran kembali setelah dua minggu berhanibulan... agagga.. hanibulan lah sgt you.. penat tahap dinasor tauu.. 

 saat tok kadi habaq dah sah..terharu beb..huhu
 
Alhamdulillah, saya telah selamat bergelar seorang isteri kepada seorang suami.. eh, mesti lah seorang kenn.. hish kamu nie.. ngehehehhe.. Syukur Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar walaupun ade ternampak jugak kureng2 sket.. sabo je lah kann.. mana nak cari perfect giloosstu kann.. tiap kali text kawan2 ke, chat ke, soklan pertama, syok tak kawen?? erkk.. speechless den.. terkedu nak jawab.. so, kasik la jawapan retis sket no.. macam bese, no komen.. ngahahha... memang mintak kene luku sokmo.. ngehehehhe..

tq adik photographer..gud job..hope sume hasil lbey baek ye..=)

bermulalah episod kene wat sume double2.. basuh baju, gosok baju, siap baju, sume berkaitan baju2, barang2, sume praparation untuk double.. ngahahha... saya bukan lah seorang yang cekap trang tang tang wat keje nie.. harap encik hubby paham la no.. ngehehhe... pehtu, bab men masak2 pon, banyak kekurangan nyerr.. tapi, disebabkan sekarang dok ngn my parents, so, mama sangat banyak membantu tang men masak2 ni ye! hikhikhik... nanti dah dok umah sendiri, saya tunjuk bakat ye encik hubby..~~lalalalalalla

loike kaler ni.xtually nk amik time kt kl kaler ni, tp, kdai tu xdok plak..tp, tercapai gak kaler idamanku..ngee~
 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal