Wednesday, May 25, 2011

Handbag Oh Handbag! Ribu2 Lemon LOIKE!!

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 3:43 PM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
huwwaaarggghhhh... sangat-sangat teruja tengok koleksi handbag nih... huh!besnyer kalo dpt... kekasih hati, xnak ke bagi kat ai handbag manyak-mayak cenggini.... kalo bagi, kiss manyak-manyak.. wakakakaka.. sanggup tuh... agagaggaga... okeh,keterujaan melampau ni, meh nk share ngan uols ok.. ha.. rase nk jerit tak???
sumber dr rizalman

amacam uols?? syok tak tgk koleksi nih?? hebat sangat-sangat kan?? boley pengsan tengok.. suka ribu-ribu lemon... miahahhahahahaha... haish... nak berangan jap.. hadoiyai.. kalo la ai dapat handbag banyak nie... wweeehhhoooooo... syokkkkknyerrrr... alahai rizalman, bagi sedekah kat ai satu ley tak?? ehehehe.. tapi, ai tanak la paper bag, ai nk hangbag gucci tu.. satu jerr... plissshhhhh... (*ahahahha... yu sape ai nk bagi..hahhaha..ribu-ribu ai beli,mn bley kasi yu camtu jer..).. wakakaka... agak-agak ni la yang bakal diperkatakan... hahahahhahahaha... wwuuuuu.... nak mimpi handbag manyak-manyak camni.. hope bile mangun jadi kenyataan! wakakakkakakka.. jom uols.. sama-sama tdo n mimpi dapat handbag cenggini...i loike!!!;p

Friday, May 20, 2011

c0ngrats in Advance!

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 1:55 PM 4 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
ehehhehhe.... mesti uols nak taw kan c0ngrats untuk sape kn?? ehehhehehe... untuk FARAH WAHIDA anak pakcik radzi lah... c0ngrats for wut?? hmmm.. tunggu yeh.. kat bawah sket ai story mori... ngehehehhe... fara.. fara.. fara... ting!ehehhe.. teman sekatil ku.. ahahahha... auuwww... panas statement.. memang statement xhengat.. agagaggaga...

hokey2... harini memang rase nak sok sek sok sek sat no.. almaklumla, dapat task baru, so, pale macam pusing2 sket.. hope xpusing abes.. satg naya.. jatuh saham.. hahhaha... ha.. tgk gamba nie yeh...ting!!!

ehhehehhehe... uols dapat agak x background of the story ni hape sbenaqnya?? weee... opkos la la suwit2 gitu kan... mane ley xsuwit... ehehhehe... pssttt.. para para sakura.. jangan mara.. aku hepi sangat untuk hg taw.. rase nk nanges je nih.. ak doakan sumer ny bjalan dengan lancar nnt ye... ak rase ak xdapek trun sane la.. InsyaAllah, diizinkan, big day nnt ak confrom trun.. ehehehhe.. tulis blog ni memang banyak grammatical error kan.. ahahahha.. naseb la...

ha.. ppsssttt.. fara fara.. nnt upload gmbo2 bg ak tgk taw... ha... kalo dpt cenggini,....scroll bwh nnt taw.. ehehhehe... sok sek sok sek ngn ai yeh...ehehhehe... larik.. sbelom fara sepok ai...agagaggagaga... congrats again.. ni tah yg ke bape kali da nie..
Sekian.. Wassalam...Stay Cun=)

Monday, May 16, 2011

Perasa...Merasa...Terasa..Perisa..

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:39 PM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Apakah perbezaan keempat2 elemen di atas?? ekceli,nk fokus kt satu je.. depends la kt uols yer nk kategori kn entri ai nie dlm mn antara 4 tu.. hehehehhe... xtau la ai ni byk mkn cukup rasa ke... ntah la... tp, seyes, sumtime, mmg terasa... sangat2 terasa.. tapi, kene simpan demi menjaga hati yang patut di jaga.. betul ke tindakan ai nie yeh... ai try utk blaja beri yang terbaik.. eh,terasa plak... td,perasa.. hahhhaa.. mana satu nih?? haip..kan td ai da ckp... lu pikir sendiri.. sukati la nk letak bende nie dlm kategori rasa yang mana antara empat pilihan di atas...perlu ke reason untuk semua bende yg kite buat?? perlu ke malu dengan sesuatu yang baek.. perlu ke memikirkan apa pandangan orang lain sehingga terbatas setiap tindakan.. sumer nie perlu, tp, perlu bergantung kepada keadaan semasa... fikirkan lah demi kebaikan semua.. xperlu di balas dgn apa2 material, cukuplah sekadar dihargai...
- Sekian Terima Kasih -

Mr Jc0 yg eNsem...hahhah

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 3:25 PM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
ahaks... bertemu kembali para penonton.. pssttt... sp penonton yu?? ader pnonton ke?? plg penting, mcm la banyak sangat peminat.. ehehehehe.. jom share xtvt weekend ngn mr. dot dot dot..ahahahha... ala,ekceli, xnk la enterprame sangat kn... bese2 je.. jus suke ngna 1 kejadian nie.. ehehhehe... ha.. meh nk cite sket.. mula2 memang xtingat lgsung pn nk capture gamba kotak nie.. da kenyang mamam sorang sebijik, baru la prasan kat kotak tu ader tulis just two of us... 

rs poyo2 je, then snap la..ahahahha.. so,isi ny mmg da xde.. jd, memaksa la incik gugel yg budiman memberi picture ehsan.. ahahahhahaha.. donut je gamba ehsan.. kotak tu mmg ai capture sendirik ok.. hahhahaha.. comel la kotak nie.. slalu xpasan lak..maybe slalu bli di waktu kelaparan.. so,kuantiti ny lbey dr satu... ahahahhahha.. truk kn.. wakakakka.. smlm,masing2 mcm xlapar sgt, xknyg sgt... so,sj nk cuci2 molot... ahahahhahhaa....ok2... nk benti da... sekian2.. tatattatata... jgn tny pape... bace je n nikmatilah kelazatan gambar ini... ahahahhaha



Jom2 Senyum2 Sket...

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 1:56 PM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
hehhehe... tanak cite emo2.. jom bace lawak2 jap yeh..credit to pencipta lawak nih.. mampu wat saya tersenyum di pagi hari..;p

CERITA 1

Asari melihat rakannya, Ajoi sedang membuat kopi. Kemudian memasukkan sebutir ubat panadol ke dalamnya. Dengan kehairanan Asari bertanya kepada Ajoi…

Asari: “Kenapa kau masukkan panadol dalam kopi tu?”
Ajoi: “Kopi ni panas… bagi panadol kurang sikit panas dia…”

CERITA 2

Seorang pemburu bertembung dengan seekor singa. Terrperanjat, dia tak sempat mengangkat senapangnya. Tiada pilihan, pemburu itu bertadah tangan dan berdoa. Ketika pemburu itu menjeling ke arah singa, dia ternampak bahawa singa itu juga sedang berdoa.

Pemburu: “Ah leganya… singa baik rupanya. Lepaskanlah aku.”
Singa: “Ya… singa yang baik selalu baca doa sebelum makan, amiiinn…”

CERITA 3

Seorang posmen yang datang menghantar surat .

” Assalamualaikum “
” Walaikumsalam “
” Ni rumah encik Sameon ye?
” Ya saya”
” Poning kepala saya mencari alamat rumah encik ni “
” Buat susah aje encik nie! Apsal tak pos aje?”

Tuesday, May 10, 2011

Pernak tak??

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 5:52 PM 3 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Pernah tak you all rs mcm rasa abc = air batu campur?? org utara kate, ais kacang... ehehhehe... ntah la, saya gembira pada sesuatu yg happy, tp, dalam masa yang sama, ada rasa sdey jgk.. nape mcm nie eh... kadang2 tu,smp rs nak nanges.. bende ni happen jus lately ni la.. tak tau la nape.. huuuuuu.... bersabar.. bersabar.. sabar itu separuh daripada iman... sabar.. sabar...
sabar.... InsyaAllah

Sabarlah, Allah sentiasa menjanjikan yang terbaek untuk hambanya.. yer,saya perlu sabar.. kesabaran yang tinggi amat-amat diperlukan di kala ini.. oksigen plizz.. ehehehhe.. tibe2 mintak oksigen pe hal.. hahahha.. tapi,sayes, nak nafas pon, sumtime rase sesak yu.... hoh!bertabah!barsabar! i luv u suhaili!;-*

Monday, May 9, 2011

Kek Coklat Kukus Lembab

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 2:59 PM 1 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
ehehehhe... jgn kate pape.. sy nk wat hokkey.. tp,lom jd lg.. ni azam nie.. kasi semangat tgk resepi dlu.. ahahahha.. tulis dlm ketas, ilang2, tulis kt cni, sng.. tahan lm,xreput n berkarat.. ahahaha.. kredit to pengirim resepi ny..
BAHAN-BAHANNYA
  1. 1 cawan tepung gandum
  2. 1/4 cwn serbuk koko van houten
  3. 1 sudu kecil baking powder
  4. 1 kotak susu coklat (250ml)
  5. 2 biji telur (size M)
  6. 1 cawan gula halus
  7. 1/2 cawan butter
  8. 3 sudu besar susu pekat
  9. 1/4 cawan minyak masak n esen vanila
TOPPING
  1. 3-5 sudu besar susu pekat
  2. 1/4 cawan serbuk koko van houten
  3. 2 sudu besar butter
  4. 2 sudu besar susu segar
CARA-CARANYA
  • Pukul telur,gula dan butter sampai kembang.Kemudian titiskan esen vanila. n pukul lg. 
  • Ayak tepung,serbuk koko dan baking powder.
  • Masukkan sedikit demi sedikit ke dalam adunan telur.Kaup balikkan.
  • Masukkan susu kotak,susu pekat,minyak dan gaul sebati.
  • Masukkan dlm loyang yg telah dilengser minyak/marjerin. Tutup dengan aluminium foil..Then kukus 45min...Dah masak sejukkan.
  • Utk topping...campurkan semua bhn dan masak secara double boiler. Then bleh la curahkan kat atas kek yg dh sejuk td.. Hiaslah apa suka...Pastu simpan dlm peti sejuk beberapa jam sebelum dipotong...

Saturday, May 7, 2011

Sayang Bukan Rahsia...PART # 3

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 8:14 PM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Usia dia menjejak 27 tahun. Dia masih melekat dengan aku, bukan sebagai girlfriend, bukan sebagai tunang. Masih lagi kawan je. Dia ada cakap pasal nak kahwin. Tapi dia tak cakap pun nak kahwin dengan aku. Aku buat tak tahu je lah. Kewangan tak stabil. Lagipun aku nak enjoy dulu. Tak faham2 aku ni, perempuan kalau dah 27 tu dah lambat la kalau tak kahwin, tak tunang. Kesian dia. Mak dia dah bising2 kat dia suruh kahwin. Tapi balik2 dia terpaksa cakap kat mak dia, tak ada calon lagi. Aku pulak masih dengan perangai lama. Family aku tak tahu pasal dia. Family dia tahu tapi ye lah, kalau aku tak gerak takkan diorg yang nak gerak.

Last2 gadis tu tanya jugak dekat aku. Lepas 6 tahun berkawan.

"Awak, awak dah lama kawan dengan saya. Awak nak buat saya jadi apa nanti? Awak nak kahwin ngan saya ke?"

Aku tahu dia malu nak tanya macam tu. Tapi aku saja buat dia tak keruan.

"Eh, mana ada saya cakap nak kahwin dengan awak kan?"
"penyabar ny..kalo org len, da lm cabot da..mmg xlayak mamat bin xtaw nie ngn org sesabar nie.. sggup die ckp cmtu..sdey sgt2,mmg xdpt nk ckp la kn.. tercalar maruah seorg insan bile org ckp cmtu dgn nada yg sgt xder perasaan"
Aku hanya bergurau tapi aku tak faham hati perempuan. Dia menangis depan aku time tu jugak. Aku buat tak tahu. Siap gelak lagi bergurau2. Pastu pujuk jugak tapi pujuk biasa je lah. Tak sentuh langsung hal-hal kahwin tu. Lepas peristiwa tu. 4 bulan kami tak berjumpa. Aku sibuk dengan kerja, tak tanya pulak bila lagi nak jumpa. Call pun ada sekali dua je rasanya. Tiba-tiba bila aku buka e-mail, dapat e-mail dari dia.

"Awak, family saya asyik tanya saya tentang kahwin. Saya dah tak tahu nak cakap apa. Kalau awak sayangkan saya, sekurang-kurangnya kita bertunang dulu. Saya faham kewangan awak tak stabil. Saya boleh keluarkan belanja. Dengan duit simpanan saya sendiri. Saya segan nak tanya awak. Saya takut awak jawab macam hari tu. Tapi kalau awak tak sudi, saya boleh berundur. Ibu saya dah banyak kali cakap, kalau saya tak ada calon, dia dah ada calon untuk saya. Ada yang masuk meminang. Dalam masa sebulan lagi ibu saya akan bagi jawapan. saya harap awak faham. Saya mengaku saya sangat sayangkan awak."
"hah!patut ke xpatut ye...haish..pk sndiri la kn.. malas nk ckp.. rs baek,trus kn la.. rs xelok, jgn la ikot.. tp,elok xikot la kan.. xde msalah,cipta msalah.."
Aku tak ada perasaan masa tu. Aku ingatkan dia saja nak buat cerita, buat point supaya aku gerak. Lepas tu aku tengok tarikh e-mail tu, 3 bulan lepas. Bila aku check balik, ada e-mail yang masuk folder spam. Dari gadis tu.

"Awak, saya tunggu jawapan awak. Saya cuba call awak banyak kali. Tak dapat. Ibu dah buat keputusan. Saya dah tak boleh undur lagi. Minggu depan saya akan kahwin. Saya minta maaf. Kalau sudi datang lah ke majlis saya."

E-mail tu tarikhnya sebulan lebih selepas e-mail yang sebelumnya. Baru aku ingat sebelum tu ada lebih 20 missed call dari dia. Tapi aku tak call balik sebab aku sambung tidur. Bila bangun aku dah tak ingat nak call. Kalau diikutkan, dia memang sepatutnya dah berkahwin. Aku beranikan diri cuba call dia. Dijawab oleh seorang lelaki.

"Salam. Nak cakap dengan isteri saya?"
"Salam. Isteri?"
"Ye, isteri saya terlupa phone dia dlm kereta saya tadi sebelum ke pejabat"

Aku terdiam. Gadis tu dah kahwin. Aku?

"Hello?"
"Maaflah ye, boleh saya tahu encik ni siapa? Nanti saya inform dekat isteri saya encik ada call. Rasanya nombor encik tak saved kat dalam phone isteri saya ni"

Aku rasa kelam masa tu. Mesti gadis tu cukup sabar menanti aku selama ni. Sekarang nombor aku pun dia dah tak simpan lagi.

"Tak apalah, kirim salam pada isteri encik. Katakan kawan lama menelefon bertanya khabar. Selamat pengantin baru"

Hari tu aku menangis semahunya. Gadis 'full package' yang manis, anggun dan sangat baik dah hilang dari aku. Sedih aku bila ingat balik, dia tak pernah berkira, tak kedekut, selalu tolong aku, bagi sokongan kat aku. Aku memang tak boleh nak salahkan gadis tu. Dia memang dah lama tunggu aku. Aku tak ada apa2 ikatan dengan dia. Aku memang tak boleh salahkan dia kalau dia tinggalkan aku. Tapi bertahun-tahun aku simpan harapan. Cuma sikap aku yang buat aku jadi macam ni. Sekarang aku kena mula cerita baru. Cerita yang sepatutnya dah nak sampai happy ending terkubur macam tu je.

Pesanan untuk orang di luar sana: Kalau kita suka/sayangkan sesorg, jangan segan ucapkan sayang. Jangan biar lepas. Nanti menyesal tak sudah. Lagi2 lelaki, kita memang tak suka dikongkong. Tapi selalu ingat perempuan tak suka dibiarkan sahaja. Walaupun diorg tak ckp, perempuan ni sebenarnya lebih suka bila ada org yang control dia. Mungkin rasa dilindungi. Rasa ada yang ambil berat. Ikatlah dengan satu ikatan, kekasih, tunang, isteri. Jangan pernah malu untuk beritahu dunia, gadis tu milik kita. Kalau benar gadis tu ikhlas, dia pasti gembira bila kita dengan bangga katakan dia milik kita.
story nie,xde kne mengene pd yg hidup atau yg mati ye..heheh.. sekadar dipinggiran berkongsi..hehehe.. pengajaran, hargailah sesuatu bile ianya bersama kita... org slalu kata,manusia nie time ade, xnk hargai, time xde,br nak frust la,ape la.. frust ke,ap ke, mmg xde makne lg da bile terlepas sesuatu yg berharga... so,hargai lah ia sebaiknya.. sekian..hehehe ^-^.. peace ^-^

Friday, May 6, 2011

Sayang Bukan Rahsia...PART # 2

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:51 PM 0 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
sambungan..... tapi...
dia ajak room mate aku sekali, dengan member aku lagi sorang. Menyampah betul, aku nak keluar 2 org je.Tapi kami keluar 4 org. Gadis tu punya baik, belanja kami semua makan. Siap belikan aku kek. Wah terharu lah! Aku tak tahu nak balas macam mana, aku just cakap thank you. Tak lama lepas tu, member aku ajak gadis tu tengok wayang. EH?? Sedap2 je nak potong line aku? Aku dengan tak malu cakap aku nak join. Lah, aku ingat diorang keluar 2 org je. Rupanya satu geng. 7 8 orang, aku ingat lagi. Masa tu gadis tu belanja lagi. Semua yang ada. Wah banyak betul duit dia. Dalam kepala, aku dah terbayang-bayang seronok kalau keluar dengan dia, dia bayar semua! Duit aku bole buat pegi futsal, beli rokok, modify motosikal. Yahoo!
"hadoi... terase nk lempang laju2 x makhluk nie?? hahhahahaha.. speechless trus kn bile tgk ader gk makhluk cm gini..hahahha... mmg memerlukan kesabaran yg tggi.. hello, ego tu jgn la letak tggi melangit sgt ok.. nnt gayat.. sndiri ugi..ehehhe"
Tak lama lepas tu, aku baru dapat tahu, dia belanja masa birthday tu sebagai member je (dia memang selalu belanja kalau member birthday). HAHA aku perasan lagi. Apa pasal la gadis tu baik sangat? Entah la. Aku tak mengaku kalah. Terus tackle dan tackle. Lama jugak baru tersangkut. Rupanya dia ada sejarah lama, patut lah susah betul nak dapat. Dia pernah kena tinggal dengan ex-boyfriend. Bukan sekali dua. Empat kali. Kesian gak. Tapi apa boleh buat..
"ksian kn die.. tp, hadoi.. xtau la si jejaka yg tah tampan tak idak nih.. hahhaha.. rs2 ny die ni alien kot.. die silap landing kapal die la..haha"
Aku mula berazam nak ikhlas lah ngn gadis tu. Tak nak mainkan perasaan dia. Tapi aku pantang satu benda. Aku tak nak ada girlfriend. Nanti terkongkong. Tapi dalam masa yang sama aku tak nak gadis tu rapat dengan jantan lain. Nanti mula lah aku naik angin. Lama jugak gadis tu bertahan dengan aku. Tapi aku masih macam dulu, tak nak kantoi. Tak nak member2 aku tahu hal kitorg. Hal-hal kewangan aku dah mula bertolak ansur, ada waktunya aku yang bayar. Ada waktunya dia yang bayar. Tapi selalu dia yang bayar (aku selalu pokai). Dekat FRIENDSTER, aku tak nak letak in relationship. Aku letak single. Kenapa? Tak nak kantoi. Lagipun aku tak pernah ajak dia jadi girlfriend aku. Tapi aku control dia dah lebih dari girlfriend. Tak boleh keluar dengan jantan lain, tak boleh tolong jantan lain, tak boleh itu, tak boleh ini. Kesian gadis tu, ikut je cakap aku. Dia memang respect kat aku. Aku? Ada masa sempat lagi chat ngan awek lain. Dia tak tahu, tak apa lah. Jahat betul aku ni.
" eleh incik mamat bin xtaw.. ingt yu je ke ley chat ngn awek len, die pn ley chat ngn pakwe len gk.. die kn cun bak kate anda juge kn.. hahhaa.."
Lama kami berkawan. Kawan je tapi control lebih. Jealous tak payah cakap. Masing2 kuat jealous. Problem cuma aku yang tak ajak dia jadi girlfriend aku. Tak kan dia nak ajak aku jadi boyfriend dia kan? Lama2 kantoi jugak dengan member2 rapat masing2. Tapi aku mcm biasa, no comment. Dia? Bila org tanya, dia cakap dia tak ada boyfriend. Aku bukan main sakit hati lagi. Dah tahu ramai peminat nak cakap macam tu pulak. Tapi fikir2 balik mmg betul. Aku bukan boyfriend dia. Aku sebenarnya tahu, dia nak aku yang cakap dulu. Tapi aku buat tak tahu je. Wah aku ni, dulu masa tak dapat bukan main lagi aku mengayat, sekarang dah dapat tak nak ada hubungan pulak. Tapi nak control. Pelik betul aku ni. Kadang2 kesian tengok dia. Dia mcm serba salah kalau nak cakap apa2. Ye lah, aku bukan boyfriend dia, bukan tunang, bukan suami. Kawan je.
Kami berkawan dari alam kolej sampai lah masing2 dah bekerja. Dia dapat jawatan bukan main tinggi lagi. Dia kan rajin & baik, semua org suka. Aku, biasa je. Gaji pun boleh la kalau nak buat makan. Masa dah kerja lagi banyak dia yang keluar duit, tapi dia memang tak merungut. Cuma kadang2 bila dia tak mampu, dia diam je. Tak ada gedik2 ajak aku keluar. Lagi satu, sepanjang kenal dia, tak pernah minta aku belikan apa2. Cukup sekadar aku berbual2 dengan dia dlm phone sebelum dia tidur. Gadis itu, baik sungguh. Member2 aku ramai yang kedana, awek mintak yang bukan2. Aku, senang je.
"jgn la riak sgt.. die wat cmtu tanda respect kt yu tau.. cube la belajar menghargai sket.. iskh.. nk kne sekeh ker???hahhahha"
Birthday dia? Aku wish je. Lepas tu aku call dia 2 3 jam. Tak ajak pegi mana2. Tak bagi apa2. Kesian dia. Aku tak lah kedekut sangat. Cuma aku ni kayu sikit. Tak reti lah nak bagi apa2. Gadis tu, tak merungut langsung. Beruntung aku masa tu.

hhmmm..ok,next, sabaq sat no...penat..amik napaih sat..hahhaa

selamat malam cinta..

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:10 PM 0 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Selamat malam sumer... hehehhehe.. bersiar kite di waktu mlm plak eh.. heheheheheh... hmmm, even mcm xnmpk sgt perubahan kt blog sy, tp, sy rs puas ati gk la... ye la, ai pn bkn ny terer sgt... stakat tuka2 buah tu,bley la... stinggi tggi kredit kpd blogger2 tegar yg byk menyumbang kan tutorial yg sgt berguna.. n thx a lot pd yg menjawab persoalan sy... hehehehe... sy sgt hargai anda semua.. oleh itu, sy kredit anda dlm satu ruangan khas 'tutor comel'... hehehhe... pd kwn2 sy yg nk tgk2, intai2, jeling2 tutorial dorg, sile la ke page dorg seperti di alamat yang tertera hokkey..
peace..^-^... smile ok... mcm budak kt atas ni ha... tlompat2... epy je die.. mcm xde msalah je... die xkne pk coding ke eh??? huh... jeles ak... hahahhahha... ayat org yg ala xbp nk center... hahahhaha... hurmmm... mcm agak katandusan idea nk conteng2 sket la... sori la eh.. post agak kurang memberangsangkan.. psai pa tah... zasss.... layannnnn... eh... hmmm... wutever....
 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal