Wednesday, July 10, 2013

Yang pertama

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:15 AM 0 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Assalamualaikum semua.. seeeelamat pagi cekgu(goyang-goyang pale ala-ala upin ipin).. ngeeee.. ape perkaitan tajuk di atas murid-murid?? hehehhe.. saje je nk share.. puasa tahun ni, first time puasa sebagai puan wifey.. masak untuk sahur, nanti balik masak untuk berbuka lak.. auuwww... nak kate rajinnn sangatt leee tuuu.. ngehehehhehe.. InsyaAllah, mudah-mudahan, diberkati ramadhan kami suami isteri.. and insyaAllah, nanti beraye berduaaa...hehehhe.. baju raye takde lagik.. so, sape nak sponsor, angkat kaki dan tangan.. ~~lalalallalallaa... lagi, insyaAllah, raya tahun ni, tak raye umah sendiri weyyy.. raye kat perantauan you ollss.. ahakss.. giliran sudah di cop oleh incik hubby.. so, layan kan je la ye.. takpe, kite bagi can kat awak okehh.. pheewwww..
So, ape tema raye korang sumeee?? musti gojes-gojes memasing kennn.. mesti kate, die la paling gojess nanti.. takde orang lain da yang lagi gojess... toink toink toink..
Ok dah..tu je nak cakap.. nak taip coding lak... puiiii...hahhahaha

hahahhaha...uncle & auntie yang gojesss...kelaasss kann..;p
 
 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal