Tuesday, December 18, 2012

tarik nafas dalam-dalam

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 12:36 PM 4 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
fuhhh...haishh... orang tua2 cakap tak elok mengeluh. nanti cepat tua.huhuhu.. saya pusing sangat dengan keadaan sekarang di mana saya rasa otak saya tepu untuk main masak-masak dengan coding nieee...grrr... sorry2, sesi luahan rasa sket hokkey.. saya boring..huhuhu.. modul sndiri dah sudah, then kne lak sambung modul orang lain.. da abes tuh, kene sambung modul orang laen lagikkk... stress lah tau tak???huwaaaaa... dislike!coding orang hebat gile nak di baca oleh orang yang terkedek-kedek nie?? apakah... bagaimanakah.. mengapakah.. saya nak tukar profession boley tak...hmmmmmmmmmm...
hari-hari nak pergi keje rasa berat sangat.. owh mengapakah saya rasa macam nie ye... rasa berat, rasa malas lah kalo nak dipendekkan ceriteranya...huwwaaa.. saya tak suka rasa macam nieee... Ya Allah, bantulah hambamu ini...

 *kisses*hugs* untuk kamu!

Friday, December 14, 2012

Arissa

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 5:57 PM 1 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
hyehyehye..disebabkan sangat windu kat budak tecit yang omey nie, so, saya nak upload gambar die.. auww... mama sue windu ngn arissa lah darling..ngehehhehe... si amoi putih gebus nie...grrr... rase nak geget-geget sekarang jugaks!ahaks..

Nyumnyumnyum...kalo dapat ciomm neh, memang tak lepas taww... haish... ngahahahhaha...

ABC Air Batu Campur

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 1:27 PM 3 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
bersiaran langsung di hari jumaat yang indah... yeay!! esok cootiii..yes3.. ape daa, orang len cuti tak kecoh pon kan.. takpe, tak kesah pon sebab saya mmg suka hari cuti. evryday, hari cuti lah yg saya tunggu especially pegi kje hari isnin.. dok cakap, bile nak petang jumaat nie..hahahaha..pheewwww

Ok, sajian gamba untuk kali ni adalah gambar ape ye...hmm... bosan tak tengok gamba tawen??errkk...bosan jangan tengok.. sebab saya nak letak jugak..hehhe.. sebab saya suka gambaq adik photographer nie.. so, sebagai menghargai, saya letak jap ye..hehe

credit to out OP. sabar tunggu hasil semuanya..hope sume shantek!

Tak sangka tau, incik hubby ley angkat plak.. saya bajet xlepas angkat tau time suruh angkat tuh..hahahhaha..ringan jugak haku ni ye..hahhaha(*ah, perasan lah kau cik salmah!hahhaha)..tapi, malu woi wat aksi gini..seb bek ramai gak perantin on dat day kat situ.. so, memasing macam bajet cun je lah kan.. dalam hati, eh, baju aku lawa lagi kot..hahhaha..memang perasan gile kau nyah!hahhahaha

Ok, sekarang giliran si omeyyy ini plak...saya memang winnduuu gile nak cioommmm2 die hokkey...ye arissa..mama sue(*ecewah, ni nama baru geng2 bas sekolah yang baru sahaja masuk parlimen sebentar tadi ye.. panggilan auntie dah dilucutkan dan digantikan dengan mama.. ahhh.. suwittt kannn... lallalalalalla) upload gambar awak ye... aummmm... muahhh3... sayang kamu! 

oommmeyyyyy....windu awak lah darling!
 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal