Tuesday, December 18, 2012

tarik nafas dalam-dalam

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 12:36 PM 4 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
fuhhh...haishh... orang tua2 cakap tak elok mengeluh. nanti cepat tua.huhuhu.. saya pusing sangat dengan keadaan sekarang di mana saya rasa otak saya tepu untuk main masak-masak dengan coding nieee...grrr... sorry2, sesi luahan rasa sket hokkey.. saya boring..huhuhu.. modul sndiri dah sudah, then kne lak sambung modul orang lain.. da abes tuh, kene sambung modul orang laen lagikkk... stress lah tau tak???huwaaaaa... dislike!coding orang hebat gile nak di baca oleh orang yang terkedek-kedek nie?? apakah... bagaimanakah.. mengapakah.. saya nak tukar profession boley tak...hmmmmmmmmmm...
hari-hari nak pergi keje rasa berat sangat.. owh mengapakah saya rasa macam nie ye... rasa berat, rasa malas lah kalo nak dipendekkan ceriteranya...huwwaaa.. saya tak suka rasa macam nieee... Ya Allah, bantulah hambamu ini...

 *kisses*hugs* untuk kamu!

Friday, December 14, 2012

Arissa

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 5:57 PM 1 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
hyehyehye..disebabkan sangat windu kat budak tecit yang omey nie, so, saya nak upload gambar die.. auww... mama sue windu ngn arissa lah darling..ngehehhehe... si amoi putih gebus nie...grrr... rase nak geget-geget sekarang jugaks!ahaks..

Nyumnyumnyum...kalo dapat ciomm neh, memang tak lepas taww... haish... ngahahahhaha...

ABC Air Batu Campur

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 1:27 PM 3 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
bersiaran langsung di hari jumaat yang indah... yeay!! esok cootiii..yes3.. ape daa, orang len cuti tak kecoh pon kan.. takpe, tak kesah pon sebab saya mmg suka hari cuti. evryday, hari cuti lah yg saya tunggu especially pegi kje hari isnin.. dok cakap, bile nak petang jumaat nie..hahahaha..pheewwww

Ok, sajian gamba untuk kali ni adalah gambar ape ye...hmm... bosan tak tengok gamba tawen??errkk...bosan jangan tengok.. sebab saya nak letak jugak..hehhe.. sebab saya suka gambaq adik photographer nie.. so, sebagai menghargai, saya letak jap ye..hehe

credit to out OP. sabar tunggu hasil semuanya..hope sume shantek!

Tak sangka tau, incik hubby ley angkat plak.. saya bajet xlepas angkat tau time suruh angkat tuh..hahahhaha..ringan jugak haku ni ye..hahhaha(*ah, perasan lah kau cik salmah!hahhaha)..tapi, malu woi wat aksi gini..seb bek ramai gak perantin on dat day kat situ.. so, memasing macam bajet cun je lah kan.. dalam hati, eh, baju aku lawa lagi kot..hahhaha..memang perasan gile kau nyah!hahhahaha

Ok, sekarang giliran si omeyyy ini plak...saya memang winnduuu gile nak cioommmm2 die hokkey...ye arissa..mama sue(*ecewah, ni nama baru geng2 bas sekolah yang baru sahaja masuk parlimen sebentar tadi ye.. panggilan auntie dah dilucutkan dan digantikan dengan mama.. ahhh.. suwittt kannn... lallalalalalla) upload gambar awak ye... aummmm... muahhh3... sayang kamu! 

oommmeyyyyy....windu awak lah darling!

Monday, November 26, 2012

ehem..ehem..ehem

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 3:07 PM 5 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Assalam semua... 
Bersiaran kembali setelah dua minggu berhanibulan... agagga.. hanibulan lah sgt you.. penat tahap dinasor tauu.. 

 saat tok kadi habaq dah sah..terharu beb..huhu
 
Alhamdulillah, saya telah selamat bergelar seorang isteri kepada seorang suami.. eh, mesti lah seorang kenn.. hish kamu nie.. ngehehehhe.. Syukur Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar walaupun ade ternampak jugak kureng2 sket.. sabo je lah kann.. mana nak cari perfect giloosstu kann.. tiap kali text kawan2 ke, chat ke, soklan pertama, syok tak kawen?? erkk.. speechless den.. terkedu nak jawab.. so, kasik la jawapan retis sket no.. macam bese, no komen.. ngahahha... memang mintak kene luku sokmo.. ngehehehhe..

tq adik photographer..gud job..hope sume hasil lbey baek ye..=)

bermulalah episod kene wat sume double2.. basuh baju, gosok baju, siap baju, sume berkaitan baju2, barang2, sume praparation untuk double.. ngahahha... saya bukan lah seorang yang cekap trang tang tang wat keje nie.. harap encik hubby paham la no.. ngehehhe... pehtu, bab men masak2 pon, banyak kekurangan nyerr.. tapi, disebabkan sekarang dok ngn my parents, so, mama sangat banyak membantu tang men masak2 ni ye! hikhikhik... nanti dah dok umah sendiri, saya tunjuk bakat ye encik hubby..~~lalalalalalla

loike kaler ni.xtually nk amik time kt kl kaler ni, tp, kdai tu xdok plak..tp, tercapai gak kaler idamanku..ngee~

Tuesday, October 16, 2012

lg bape hari weyyy

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 3:15 PM 1 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
marathon segera..ngahahhaha..lagi berapa hari ye kawan2? boleh tolong kire kan untuk saya tak...ngeee~~ ape perasaan anda? nebes? excited? gubra kah? erkk..sume bercampur menjadi adunan sekarang nie ye..hik3..smoga sume nyer berjalan dengan lancar dan diberkati olehNya..insyaAllah...aminnnn..=)

Wednesday, October 10, 2012

errkkk..dah takde bulan daa

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 9:51 AM 0 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
hehhehehe...eh, ape tuh? xpaham lah..~~lallalalala.. ok bai..;p p/s: nazifah, jangan hingaq2 no..skrg mood entry terpendek!hahha
 
sumber: pakcik gugel

Thursday, October 4, 2012

Reunion kecik-kecik

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 10:04 AM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
hai hai hai...bersiaran kembali di hari khamis.. errkkk... lg sbulan ker?? biaq betui kak jemah...ohoiiii...marathon cepat wahai cik suhaili... *owh my english.. ok2...ahad lepas pegi wedding kawan satu kapal mase skolah n ngaji.. kenuri din.. ohoiii...jumpe nana n maz.. nana dengan status manis nyer...makin berseri kau jah... 
en kameraman sruh benti gosip..hahha..tgh panas pn jadik kn

n maz bersama amoi arissa yang sangat tersangat teramat lah putih melepaks lepakss hokkeyy.. tersangat amat lah geramm kat si amoi comellsss itu.. ley histeria tengok gambo die.. owh...windu nyerrr kt arissa.. ngehehehhe...habis lah pipi budak tu kne ciommm kuat..idung kne picit... disebabkan gerammmm sangat tgk amoi neh..
ni amoi kenit yg teramat nyomel itu..c mulut die..mmuaahhh

ok, sekarang, gambaran penuh sekitar majlis ny...tapi, ley plak dapat duduk kat tempat vip..hahhaha..makcik perantin yang suruh yer..kellaassss...so, tingggggg!
maz tetibe teringat time die sanding..hahaha..tempat yg same beb

Monday, October 1, 2012

say cheese!

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:45 AM 3 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
owh... nazifah marah saya wat entry kontot.. hahahhaha.. bz lah pah! erkkk.. cecepat larik.. sebelom kene lepuk ngan kak pah.. ~~lalallala ok2... ni gamba time kenuri zana & farah ye.. credit to zana.. sebab haku nan hado camera canggih n semak pon(a.k.a smart phone).. hahahha.. sekian terima kasihhh..=)


Thursday, September 27, 2012

Tempoh bertenang

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 5:33 PM 1 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
lalalalalala... bertenang kah anda suhaili?? hehehe.. ye2.. saya kene bertenang lah... haish.. ok..bai..ngehehhehe 

Tuesday, June 12, 2012

Roomate dan Katilmate dah kawen!

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 9:06 AM 17 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
wooohoooo.. selesai suda misi penjelajahan ke negeri nun jauh di utara edisi june 2012.. hehehhe... congrats kepada roomate ku zana and katilmate ku farah! tahniah-tahniah korang.. anda sume sangat cantek and sopannn gitu kaw!hahahhaha.. macam tak caye je sekali tengok.. dua tiga kali tengok, ye betul itulah kamu! hehehhehe...
Tapi, malang nye saya tak bawak kamera!huwaaa... punye excited nak pegi, sampai kamera tak masuk dalam list.. yang dok dalam list paling atas, adalah pezen korang.. hahahha.. sebab takut tertinggal lagik.. sebab dah pernah terjadi haritu.. lalallalala...
Plus lagik, bes dapat jumpe member-member mase study setelah sekian lamer tak jumpe.. dah bertahun kot.. kalo roti tu, boleh diibaratkan segala atok kulat dah ade.. hahahha..
Okey2, nanti bile da ade gambar, saya upload okey.. tapi, saya tau, tak banyak pon!hahhahaha.. so, kepada zana and fara, nanti send gambar kite yang cantek itu dari kameraman anda hokkey!hahahha.. jahat tak statement saya.. tak jahat la kan, comel jerrkk.. hahahhha.. tataaaaa..;)

Monday, May 21, 2012

Teringin berbisnes..

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:09 PM 3 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Assalam, hello dan hye semua!

Keinginan untuk berbisnes tibe-tibe datang..hohoho..tapi, saya tak tahu dan kurang keyakinan diri sikit..macam mane ye.. rase teringin tu hampir memenuhi ruang hati, tapi, masih kurang keberanian..seronok tengok member-member da stat bisnes nie... rase excited nak try..tp, pendamkan dahulu seketika.. maybe nanti terbukak pintu hati, saya akan memulakan misi penjelahan ke alam baru ini..hehehe..

Monday, May 7, 2012

lamer ny menyepi..

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 2:54 PM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Assalamualaikum sumer... selamat petang semua.. iskh, lama betul tak hapdate belog.. ahkak takde idea sbenaqnyer kak jemah sekalian.. hehehehe... (*lamer bebenor ye takde idea..)hahahha.. agak-agak la kan.. nampak sangat tak pandai wat karangan.. ~lallalalala.. ade saya kesah??hehehhe...

Huish.. diam tak diam, iskh, diam-diam la..hahhaha.. udah bulan mei da yer.. cepatsss nyer mase men jalan-jalan kan.. tak terkejar kak jemah...;p hmm... owh.. minggu depan kawan saya kawen.. bulan depan pon kawan saya kawen..tahniah kawan-kawan..nak mention nama dak?? eh, tak yah la kan.. nanti merah, blushing-blushing muka kawan kite tauuu... kelllaasss kau jah!weeeee~~ so, selamat pengantin baru in advance!

Eh, ape isi penting cite nie sbenaqnya nie??hahahha..hentam je la labu... saya kekuranngan oksigen untuk mengarang dengan lebih baek kali ini..hahahhaha..(*selama ni mengarang dengan baek sangat ke??phheewwwwwwwwwww*sambil garu-garu pale)..
Okeh-okeh, cukup-cukup...tataaaaaaaaa

hahaha...banyak ny makan!

Tuesday, January 24, 2012

2012..........hehehehhehe

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 7:06 PM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
welcome 2012.. apadaaa... orang da nak abesh bulan 1 dah cek oiii... baru nk welkam.. hehheheheh.. angin kus kus ape tah yang mendorong saya menconteng neh.. angin teetttttttttttt... hahhahahaha... sile abaikan statement ini.. hmmm... hmmmm... ok, xde ape daaa... c ya! ;p.. jangan ade rase nak katok saya okeh.. hehehhee
 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal