Monday, May 21, 2012

Teringin berbisnes..

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:09 PM 3 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Assalam, hello dan hye semua!

Keinginan untuk berbisnes tibe-tibe datang..hohoho..tapi, saya tak tahu dan kurang keyakinan diri sikit..macam mane ye.. rase teringin tu hampir memenuhi ruang hati, tapi, masih kurang keberanian..seronok tengok member-member da stat bisnes nie... rase excited nak try..tp, pendamkan dahulu seketika.. maybe nanti terbukak pintu hati, saya akan memulakan misi penjelahan ke alam baru ini..hehehe..

Monday, May 7, 2012

lamer ny menyepi..

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 2:54 PM 2 k0m3n p3m1nat sy t3k4n cni 1f nk bc k0m3n!
Assalamualaikum sumer... selamat petang semua.. iskh, lama betul tak hapdate belog.. ahkak takde idea sbenaqnyer kak jemah sekalian.. hehehehe... (*lamer bebenor ye takde idea..)hahahha.. agak-agak la kan.. nampak sangat tak pandai wat karangan.. ~lallalalala.. ade saya kesah??hehehhe...

Huish.. diam tak diam, iskh, diam-diam la..hahhaha.. udah bulan mei da yer.. cepatsss nyer mase men jalan-jalan kan.. tak terkejar kak jemah...;p hmm... owh.. minggu depan kawan saya kawen.. bulan depan pon kawan saya kawen..tahniah kawan-kawan..nak mention nama dak?? eh, tak yah la kan.. nanti merah, blushing-blushing muka kawan kite tauuu... kelllaasss kau jah!weeeee~~ so, selamat pengantin baru in advance!

Eh, ape isi penting cite nie sbenaqnya nie??hahahha..hentam je la labu... saya kekuranngan oksigen untuk mengarang dengan lebih baek kali ini..hahahhaha..(*selama ni mengarang dengan baek sangat ke??phheewwwwwwwwwww*sambil garu-garu pale)..
Okeh-okeh, cukup-cukup...tataaaaaaaaa

hahaha...banyak ny makan!
 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal