Tuesday, December 18, 2012

tarik nafas dalam-dalam

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 12:36 PM
fuhhh...haishh... orang tua2 cakap tak elok mengeluh. nanti cepat tua.huhuhu.. saya pusing sangat dengan keadaan sekarang di mana saya rasa otak saya tepu untuk main masak-masak dengan coding nieee...grrr... sorry2, sesi luahan rasa sket hokkey.. saya boring..huhuhu.. modul sndiri dah sudah, then kne lak sambung modul orang lain.. da abes tuh, kene sambung modul orang laen lagikkk... stress lah tau tak???huwaaaaa... dislike!coding orang hebat gile nak di baca oleh orang yang terkedek-kedek nie?? apakah... bagaimanakah.. mengapakah.. saya nak tukar profession boley tak...hmmmmmmmmmm...
hari-hari nak pergi keje rasa berat sangat.. owh mengapakah saya rasa macam nie ye... rasa berat, rasa malas lah kalo nak dipendekkan ceriteranya...huwwaaa.. saya tak suka rasa macam nieee... Ya Allah, bantulah hambamu ini...

 *kisses*hugs* untuk kamu!

4 k0m3n p3m1nat sy on "tarik nafas dalam-dalam"

Fara Ada on December 19, 2012 at 8:38 AM said...

stress keja lagi niiii...haishh...

rosefilia said...

anak sapa tu? muka cam anas.. anak buah dia ka?

~lassiessa~ on December 19, 2012 at 1:10 PM said...

~farah
huhuhu...haish..

~iefa
anak mmbe aku..bukan anak buah anas ler..hehhee

Fara Ada on December 31, 2012 at 5:57 PM said...

asal mata sepetja ja semua hg entam ada kaitan dgn anas kan pah? haha..

 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal