Friday, February 1, 2013

Habuk

ha5iL tuLi54n ~lassiessa~ at 11:13 AM
fuuhhhh... (*sambil tiup-tiup habuk dan sawang kat blog saya.. hahahha) menyampah tak?? hahhaha.. bersawang sudah bah kau punya blog ini.. kekurangan masa lah yang.. kurang ke masa?? alasan je awak ye.. padahal pemalas.. ha..itu lah yang kite carikk... ngehhehe.. sila sekeh saya.. ala...malas lah nk tulih dah..ok bai..~~lalalala.. sila jangan kejar saya hokkey..miahahhaa.. sekiannn..=p

6 k0m3n p3m1nat sy on "Habuk"

Fara Ada on February 3, 2013 at 7:11 PM said...

apa niii dah la lama xupdate entry sekali update secoet ja taipnya...
haishhh....busy sgt la tu dgn org rumah....hehehe

~lassiessa~ on February 4, 2013 at 12:58 PM said...

hahhahaha...idea xmencurah la farah,..hahhahaha...

rosefilia said...

bukan tak mencurah, kedekot nak share.. dia ni memang kan, suka buat aku susah payah bukak page dia semata nak baca esei 150 patah perkataan dia. Geram betol. hakhakhakhak

Fara Ada on February 5, 2013 at 8:44 AM said...

aku setuju dengan pah...
hg mmg kedek nak share tu sbb last2 ha maunya xtaip 150 patah perkataan ja..kdg2 tu 80 patah perkataan ja mcm exam UPSR dlu kan pah?? hahaha
dah la sue...penatja aku bukak blog caik entri baru hg...

~lassiessa~ on February 5, 2013 at 9:45 AM said...

wakakakakkaka...~llallalalla...no komen!phewwwww..;p

Anonymous said...

takde perasaan lah dia nih (ngutuk pi lah camna pun).. hati munga2 tera tu dah la... xoxoxoxo

 

~saya,awak dan mereka~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal